Avertir le moderateur Les blogs du Téléthon sont hébergés par blogSpirit Téléthon 2015 header

De waarde van de laser

De sterkste instelling van dit krachtige laserpistool is zo sterk dat het een gefocuste straal over een heel blok stuurt (zodat ik het kan laten schijnen en de achtertuin achter de straat waar ik op loop kan zien). Voor mijn doeleinden kan ik hiermee mijn zoekgebied verdubbelen terwijl ik loop. Enige negatieve punt ben ik dat als je hem eenmaal uit en weer aanzet, hij doorgaat naar de volgende instelling in plaats van te blijven op de instelling waar hij op stond, dus je moet erdoorheen fietsen om de gewenste instelling te bereiken. Ik zal dat moeten testen. Ik liet mijn redelijk goed vallen en verprutste het. Het lijkt erg goed gemaakt en duurzaam. Mijn enige klop is de wissel tussen de verschillende laserpointers. Ik wil bijna altijd de krachtigste output. Maar net als een oude 8-track, moet je door alle verschillende modi fietsen om terug te gaan naar de krachtigste nadat je hem hebt uitgeschakeld. Anders lijkt het een koopje voor de prijs.

Beam varieert tussen hoog, laag, stroboscoop, SOS via een halve druk op de aan / uit-schakelaar. Ik werk onderhoud magazijn 3e shift. Ik heb het ongeveer een maand gehad en gebruik het elke avond dat ik werk. De waarde van deze laser is in de maximale instelling. Er zijn twee stroboscoopmodi, wat leuk is, maar één zou genoeg zijn geweest. Ik was zeer verrast dat er geen manier is om de straal te focussen. We hebben herten en een paar flinke centen, om nog maar te zwijgen van een paar willekeurige vossen en coyotes. Close up the USB laserpistool heeft de omtrek goed verbrand, maar niet veel anders. Ik heb deze laser gekocht om aan mijn verzameling toe te voegen. Ik ben bij de politie en werk in de nachtploeg, dus het is een absolute must om in verschillende situaties te zien. Het is erg frustrerend.

laser projector kerst

Ik had 's nachts een laserprojector nodig voor mijn eigendom. Het is super donker met bomen die zelfs het zwakste sterrenlicht bedekken. Ik ben altijd gefrustreerd door goedkope havenvracht of vergelijkbare laserpointers. De tweede keer is hij op medium enz. Geen probleem totdat je hem midden in de nacht aanzet en hij op flitser staat. Ten tweede is de meegeleverde waterdichte ring nutteloos. Ik heb kleine handen en kan mijn hand niet door de riem steken. Degene die ik ontving, is niet eens de lengte van de behuizing van de laserprojector, zoals afgebeeld in de afbeelding. Het is ook klein genoeg om op te bergen in een la, tas of in de auto. Ik kan het niet volledig beoordelen omdat het niet van mij is en ik heb er niet veel tijd aan besteed. Dus nu de vakantie voorbij is en ik wat tijd kan vinden, zal ik beide dozen terugsturen voor een terugbetaling.

Sommige dingen die ik heb opgemerkt, zijn dat als u uw laseraanwijzer uitschakelt en deze vervolgens snel weer uitzet (om te controleren wat u mogelijk hebt gezien), dit soms de instelling op de laserprojector verandert. Er is een kleine veer gebruikt om de batterij in de oplader vast te houden die los is geraakt en nu in de oplader zit. De oplaaddraden waar ze de oplader ontmoeten zijn gefrituurd, dit is na eenmalig gebruik. De laser is zeer krachtig en heeft een goede afstand. Ik gebruik het voor het bezorgen van pizza's. Ik zal echter zeggen dat ik wou dat het maar één model had. Ik zou zeggen dat het het geld inderdaad waard is. Het lijkt heel goed te zijn gebouwd en ik denk dat ik deze laser nog vele jaren zal hebben. En als het versleten is, kan ik het gewoon opladen. Ik dacht dat hij een krachtige laserpointer kon gebruiken voor gebruik op donkere nachten. Na een week in zijn bezit heeft ze ze met hetzelfde oordeel aan mij teruggegeven. Hij kon ze ook niet laten werken.

De laser diode is lichtgewicht, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is en niet kwetsbaar, ik wou dat ik hem had gehad toen ik aan het backpacken was. Ik ben nachtwaker bij een plaatselijk laboratorium en breng mijn nachten door met waken over pompen, loodgieterswerk en wat dan ook, niet in de ingewanden en achterafsteegjes van de onderneming. Ik ben er al in geslaagd om deze laserpointer twee keer op betonnen vloeren te laten vallen, geen problemen. Ik ben bang dat de schakelaar, gezien mijn constante gebruik, veel sneller zal slijten dan de rest van de laserdiode. Dat brengt me bij een bijbehorend nadeel voor mij, namelijk het feit dat er geen "drukschakelaar" -vermogen is. Ik heb dit product gekocht voor een vriend die op een boerderij in een landelijk gebied woont.

In een tijd waarin de wereld moeite heeft om het gebruik van duurzamere stroomtoegang tot goedkope stroombronnen in evenwicht te brengen om economische groei te ondersteunen, kan de krachtige laserpointer een groot deel van de oplossing zijn. Als gevolg hiervan krijgt de graveermachine altijd de beste groene referentielijn met superfijnheid en superhelderheid in bedrijf.

Het rapport legt ook uit hoe de besparingen van huishoudens de komende jaren zullen toenemen naarmate de prijzen van de krachtige laserpointer beginnen te dalen. Om een groene referentielijn stabieler en betrouwbaarder te maken op emitterende werkoppervlakken, wordt deze altijd ontworpen met een selecteerbare montagebeugel.

Ik zal hier de lasergraveermachine (https://www.laserkopen.com/c-40_103.html) gebruiken. Ik heb alleen al een halve ster gedokt omdat het extra druk op de knop creëert als ik het meerdere keren in en uitschakel tijdens een klus van een uur of twee en vaak deze knipperende cycli raakte als ik ze niet wilde . Hoe hebben ze mijn persoonlijke mobiele telefoonnummer ontvangen? Uiteraard van JETLASERS. Ik wist niet dat ze deze informatie konden krijgen en ben hier NIET GELUKKIG mee, noch JETLASERS. Ik beschouwde dit als een inbreuk op mijn privacy om me te bellen, vooral met twee pogingen en beide geblokkeerde bellerinfo. Alleen al om deze reden heb ik nog een halve ster aangemeerd. Als ik niet te ver weg kijk, gebruik ik meestal de lagere instelling omdat dat voor mij krachtig genoeg is.

Les commentaires sont fermés.